صفحه اصليسهام دارانكارخانجاتچارت سازمانیمحصولاتتحقيقات و توسعهتماس با ماEnglish
دوشنبه ١٥ شهريور ١٣٨٩
منو اصلی
اخبار

  چاپ        ارسال به دوست

نفت، كليديترين و سياسيترين امر در كشورهاي نفتخيز است

معاون اول رييس جمهور : نفت، كليديترين و سياسيترين امر در كشورهاي نفتخيز است

رحيمي افزود: امسال سالي است كه صادرات ما به ويژه در بخش نفتي بر مجموع واردات ما پيشي ميگيرد و در بخش غير نفتي نيز گامهاي اساسي برخواهيم داشت.

معاون اول رييس جمهور با اعلام اينكه برگزاري نمايشگاه حاكي از خلاقيت متخصصان ما و شكست دشمنان در عرصه جهاني است، گفت: سال 89 شاهد رخدادهاي تأثيرگزاري در صنعت نفت ايران خواهيم بود. با تأسي از فرمايش رهبر عزيزمان مبني بر نامگذاري سال«همت مضاعف و كار مضاعف» با تلاش بيشتر، غوغايي به راه خواهيم انداخت.

وي با اشاره به برگزاري نمايشگاه عظيم نفت و گاز، افزود: اين نمايشگاه حاكي از شكست انديشههاي پليدي است كه ميخواستند جمهوري اسلامي را در معرض تهديدهاي شديد قرار دهند.

معاون اول رييسجمهور خاطر نشان كرد: با همكاري دولت، مجلس، مسؤولان و مديران عزممان جزم است كه دست در دست هم بيش از پيش در اين عرصه رو به جلو حركت كنيم.

وي با ابراز تأسف از افزايش 2/3 درصدي مصرف انرژي در سال 88 نسبت به سال قبل افزود: ايران به لحاظ مصرف انرژي يكي از پر مصرفترين كشورها است و شدت مصرف انرژي اوليه انرژي سه برابر متوسط شدت مصرف اوليه انرژي در جهان است. اين شدت مصرف از سال 77 هر سال بيشتر شده است. پيشيگرفتن مصرف بر توليد موجب تأسف است كه بايد در آن تجديد نظر كرد.

رحيمي معاون رييس جمهور از تأسيس بانك خصوصي با حداقل 22 هزار ميليارد دلار سرمايه خبر داد.


14:29 - يکشنبه 2 خرداد 1389    /    شماره : 10    /    تعداد نمایش : 92





 

صفحه اصلي|تاريخچه|سهام داران|كارخانجات|محصولات|تماس با ما|جستجوي پيشرفته
Copyright © 2009 Pasargad Oil Company. All rights reserved.